Ξενοδοχείο “Στράτος”


O Αστακός είναι μία παραλιακή κωμόπολη του νομού Αιτωλοακαρνανίας, χτισμένη στον μυχό του ομώνυμου κόλπου και στους πρόποδες του όρους Βελούτσα που είναι η απόληξη των Ακαρνανικών Ορέων. Αποτελεί την έδρα του Δήμου Ξηρομέρου, ενώ στο παρελθόν ήταν η έδρα του δήμου Αστακού.

Ανάμεσα στα αξιοθέατα της περιοχής περιλαμβάνονται μοναστήρια και ιστορικοί χώροι, όπως το βυζαντινό κάστρο του Δραγαμέστου και ο αρχαιολογικός χώρος του αρχαίου Αστακού, στον οποίο σώζονται τα ερείπια ενός ναού αφιερωμένο στον Δία Καραό. Απέχει 56 χμ ΒΔ από την πρωτεύουσα του νομού Μεσολόγγι και 51 χμ Δ από το Αγρίνιο, το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΣ 3*

Διεύθυνση: Αστακός, Αιτωλοακαρνανία
Κατασκευή: 1980
Τελευταία ανακαίνιση: 1990
Λειτουργεί: Όλο το χρόνο
Χωρητικότητα: 65 δωμάτια
Τηλ: 26460 41911
Fax: 26460 41227
E-mail: info@hotelstratos.gr
Web site: www.hotelstratos.gr

Παροχές: Αίθουσα πρωινού, κεντρική θέρμανση, υπηρεσία δωματίου. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, air condition, τηλεόραση, τηλέφωνο, ψυγείο και βεράντα με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και τα νησιά του Ιονίου.

Το Ξενοδοχείο Στράτος χτισμένο κυριολεκτικά πάνω στην πλαζ, με μοναδική θέα στη θάλασσα, διαθέτει 65 δωμάτια, άνετα και πλήρως εξοπλισμένα, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Η άψογη εξυπηρέτηση και η διακριτικότητα θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.


Επίσημη Ιστοσελίδα Δημοσίευσης Ισολογισμών

There are no products