Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις

Τι είναι αυτό που διακρίνει την ταξιδιωτική εταιρεία GSS International από τις άλλες εταιρείες του είδους της;

Στη GSS International σχεδιάζουμε κάθε ταξιδιωτική πρόταση, με βάση τις προσωπικές μας εμπειρίες και συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε ανά τον κόσμο για να εξασφαλίσουμε ότι οι συστάσεις μας είναι πάντα. Είμαστε απαιτητικοί και χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας μαζί σας. Διαθέτουμε τεράστια γνώση του αντικειμένου, επαφές και τις χρησιμοποιούμε για να δημιουργούμε μοναδικά ταξίδια και εμπειρίες που θα θυμάστε για μια ζωή.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία σχεδιασμού;
Ένας από τους ειδικούς ταξιδιωτικούς συμβούλους μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να σχεδιάσει το ταξίδι που ταιριάζει τέλεια με τις ανάγκες σας. Οι εξειδικευμένοι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι είναι ειδικοί στον τομέα τους και έχουν ταξιδέψει εκτενώς και είναι σε θέση να σας ενημερώσουν με ακρίβεια σχετικά με τους προορισμούς μας, προσφέροντας σας πολλές συμβουλές και προτάσεις, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία του ταξιδιού σας, όχι μόνο θα είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείτε, αλλά και ότι θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Τα πακέτα διακοπών της ιστοσελίδας τροποποιούνται;
Οι δημοσιευμένες προτεινόμενες διαδρομές μας προορίζονται για να χρησιμεύσουν ως ένα «σημείο εκκίνησης» για το ταξίδι στο οποίο τελικά θα καταλήξετε και βασίζονται στη δική μας τεχνογνωσία και εμπειρία. Οι περισσότεροι πελάτες μας προτιμούν να συνεργάζονται με έναν από τους έμπειρους συνεργάτες μας για να δημιουργήσουν μια διαδρομή που ταιριάζει με το πρόγραμμά, τα ενδιαφέροντα και τον προϋπολογισμό τους. Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για να εξασφαλίσουν ότι το τελικό δρομολόγιο που θα σχεδιαστεί θα είναι ακριβώς αυτό που έχετε φανταστεί.

Τι περιλαμβάνεται στην περιοδεία;
Κάθε είδος υπηρεσίας, όπως μεταφορές, γεύματα, ιδιωτικές περιοδείες, διεθνείς και περιφερειακές πτήσεις, διαμονή, και εκδόσεις βίζας, εάν αυτό απαιτείται.

Θα έχω τον ίδιο ξεναγό σε όλο το ταξίδι μου;
Χρησιμοποιούμε καταρτισμένους συνεργάτες και για τον λόγο αυτό θα έχετε συνήθως διαφορετικό ξεναγό για κάθε πόλη ή περιοχή χωρίς όμως να αλλάξει στο παραμικρό η ποιότητα και η συνέπεια των υπηρεσιών μας. Οι ξεναγοί μας, γνωρίζουν πολύ καλά την περιοχή και σας προτείνουν πού να πάτε για να έχετε την καλύτερη θέα, ποία εστιατόρια να σας προτείνουν, αλλά και την ώρα που πρέπει να επισκεφθείτε ένα δημοφιλές αξιοθέατο για να αποφύγετε τα πλήθη. Οι ξεναγοί μας είναι πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν κάθε ερώτηση σας!

Ποιο νησί είναι καλύτερο για μήνα του μέλιτος;
Οι περισσότεροι νεόνυμφοι επιλέγουν τη Σαντορίνη, ωστόσο και η Μύκονος προσφέρεται για γαμήλιο τουρισμό.

Είναι δυνατόν να ταξιδέψω με πλοίο από Αθήνα για Κωνσταντινούπολη;
Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε μέχρι την Κωνσταντινούπολη είναι αεροπορικώς. Εάν επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο από ένα από τα ακριτικά νησιά και στη συνέχεια να περάσετε στην Τουρκία και να ταξιδέψετε οδικώς, το ταξίδι σας θα διαρκέσει αρκετές ημέρες και θα ταλαιπωρηθείτε πολύ. Ωστόσο, το καλοκαίρι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια για Τουρκία από τη Ρόδο, την Κω, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο. Τα δρομολόγια αυτά, μειώνονται σημαντικά τον υπόλοιπο χρόνο. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε από Αθήνα για Τουρκία με πούλμαν ή τρένο, αλλά το συνολικό ταξίδι θα διαρκέσει πολλές ώρες.

Τι έγγραφα χρειάζομαι για να επισκεφθώ την Ελλάδα;
Ανάλογα με τη χώρα καταγωγής σας, μπορεί να χρειαστείτε ένα έγκυρο διαβατήριο και βίζα. Εάν είστε πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν χρειάζεστε βίζα, παρά μόνο ένα έγκυρο εθνικό δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο σε ισχύ. Σημειώστε ότι οι άδειες οδήγησης, οι τραπεζικές, φορολογικές και άλλες κάρτες δεν γίνονται δεκτές ως έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα. Εάν δεν είστε πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα χρειαστείτε ένα έγκυρο διαβατήριο και ανάλογα με τη χώρα καταγωγής σας, ενδεχομένως θα χρειαστείτε και βίζα. Μπορείτε να αποκτήσετε μια βίζα μέσω του Ελληνικού Προξενείου της χώρας σας.

Μπορείτε να κανονίσετε την έκδοση της βίζας μου;
Είναι χαρά μας να διεκπεραιώσουμε τη διαδικασία έκδοσης βίζα για τα ταξίδια σας, αλλά μερικές φορές είναι πιο αποδοτικό για τους πελάτες μας να τη διευθετήσουν από μόνοι τους ή να εκδοθούν κατά την άφιξη.
Παρακαλούμε συμβουλευθείτε τον ταξιδιωτικό μας σύμβουλο, ο οποίος έχει αναλάβει το ταξίδι σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλάβει κατά πόσον θα διεκπεραιώσουμε εμείς την έκδοση της απαιτούμενης βίζας ή εάν θα το κάνετε εσείς.

Είναι το νερό πόσιμο στην Ελλάδα;
Ναι, στις περισσότερες περιοχές. Ωστόσο, ορισμένα νησιά διαθέτουν υδροφόρο δεξαμενή, όπου το νερό έχει αναμιχθεί με θαλασσινό. Το νερό αυτό δεν πίνεται, μπορείτε πάντως να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μπάνιο και να πλύνετε τα σκεύη σας. Στις περιοχές αυτές, μπορείτε να αγοράσετε εμφιαλωμένο νερό, το οποίο πωλείται σε πολύ χαμηλό κόστος.

Γενικές πληροφορίες για την Ελλάδα
Πρωτεύουσα: Αθήνα
Επίσημη γλώσσα: Ελληνικά
Το νόμισμα: Ευρώ (€)
Κλίμα: Μεσογειακό
Γεωγραφία: Η Ελλάδα βρίσκεται στη νοτιοανατολική Ευρώπη
Πληθυσμός: 11.306.183 (εκτίμηση του 2010)
Ζώνη ώρας: Ώρα Ελλάδας GMT +2
Κωδικός κλήσης: Ο διεθνής κωδικός κλήσης της Ελλάδα είναι +30

There are no products