Όροι χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα gss.gr δέχεται μέσω  πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. ενώ υπάρχει και η  δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής είτε με εφάπαξ εξόφληση είτε καταβάλλοντας προκαταβολή.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ:

  • 30% του συνολικού ποσού.

  • Καταληκτική ημερομηνία εξόφλησης του υπόλοιπου ποσού ορίζεται η 6η Φεβρουαρίου 2018.

  • Για κρατήσεις που θα γίνονται από 16 Ιανουαρίου και έπειτα, δεν υπάρχει η δυνατότητα προκαταβολής και θα απαιτείται άμεση εξόφληση του συνολικού ποσού.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρει, θα πρέπει να συμπληρώσει τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής του κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e–Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Εάν ο πελάτης κατέχει λογαριασμό πληρωμής μέσω PAYPAL, η GSS σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας και μέσω του συστήματος του.

ΌΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Για να είναι έγκυρη η συναλλαγή ο κάθε πελάτης που κάνει χρήση του online συστήματος πληρωμής πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές έχουν υπολογιστεί σε Euro (€)

ΦΠΑ & CITY TAX

Οι τιμές που δίνονται περιλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ βάσει της ελληνικής νομοθεσίας. Αυτή τη στιγμή τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα δεν απαιτούν από τους διαμένοντες city tax. Σε περίπτωση που αυτό αλλάξει το έτος 2018 το κόστος θα επιβαρύνει τον εκάστοτε διαμένοντα και θα εξοφλείται απευθείας στο ξενοδοχείο κατά την ημερομηνία αναχώρησης.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι κρατήσεις εκδίδονται ηλεκτρονικά οπότε και αποστέλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ & ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λόγω της φύσης του προϊόντος δεν μπορούν να επιστραφούν χρήματα από κρατήσεις. Τροποποιήσεις σε ήδη υπάρχουσες κρατήσεις δε γίνονται δεκτές. Αλλαγές ονομάτων στις κρατήσεις επίσης δε γίνονται δεκτές.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ

η εταιρεία GSS σε καμία περίπτωση δεν θα δημοσιεύσει σε τρίτους τα στοιχεία σας. Η GSS δεν αποθηκεύει πιστωτικές κάρτες. Ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί το email σας για ενημερωτικό newsletter από την GSS με δυνατότητα διαγραφής.